Welkom allemaal beste lezers, ik zou jullie heel erg graag willen bedanken voor het herhaaldelijk terug blijven komen op dit blog! Ik heb gemerkt dat de aanhang de laatste tijd flink is gegroeid is en hier ben ik heel erg blij om! Vandaag heb ik een stukje voor jullie dat gaat over Traprenovatie. Je hebt hier vast wel eens over gehoord? Zo niet dan zal ik het eerst eens even uitleggen. Je hebt vast wel eens gezien dat een trap er niet zo goed meer bij staat. Denk aan verouderde bekleding, deuken in het hout, of zwarte vegen van je schoenen. Dit is natuurlijk niet zo fijn als je trap dus midden in de ontvangst ruimte van je huis  staat!

Zorg dat de gang er dus luxe uit ziet met een mooie trap!

Zorg er voor dat als je hier dus ook last van hebt dat je ook eens na gaat denken over een Traprenovatie. Het kan een hele goede invloed hebben op je huis, stel je bent aan het na denken over een verkoop en je hebt een oude trap dan daalt de waarde flink. Zorg er dus voor dat je dit van te voren doet zo kan de waarden van je huis een flink stuk hoger uit vallen. Zelf heb ik dit laatst dus ook gedaan en iedereen die binnenkomt valt het meteen op en zeggen er dus iets van. Zo ben ik er dus echt heel erg trots op en heb ik dus zeker geen spijt!