veiligrookkanaal-weblogo-black-small

De ouder rookkanalen van mijn kachel waren door ouderdom en vocht gaan rotten. Ik moest daarom opzoek gaan naar een veilig rookkanaal. Van iemand die veel verstand heeft van rookkanalen had ik begrepen dat ik het beste voor het merk Isoduct kon gaan. Dit merk stond bekend om de veiligheid en de goed kwaliteit.

Veiligheid200 isoduct

Het belangrijkste vond ik dat ik een veilig rookkanaal aan ging schaffen. Door te zoeken naar Isoduct kwam ik terecht op de webshop van Veiligrookkanaal.nl. Op deze website kon ik de producten van Isoduct bestellen. Het fijne aan deze website was dat je alles eigenlijk zelf samen kon stellen.

De website was heel erg overzichtelijk en je kon gelijk zien wat je moest betalen. Dit is natuurlijk super fijn omdat je dan niet de hele tijd hoeft te mailen over prijsopgaven enz. Ik had nog wel een aantal vragen voordat ik de bestelling ging plaatsen en daarom nam ik contact op met de klantenservice. De medewerker heeft mij vriendelijk geholpen en ik had alle 250 isoductantwoorden voor mijn vragen.

Met alle informatie die ik had verzameld wist ik zeker dat ik de rookkanalen op deze website wilde bestellen. Het bestellen hiervan ging makkelijk en ik kreeg een bevestigingsmail opgestuurd.

Binnen een week had ik alle spullen netjes verpakt ontvangen. Het plaatsen hiervan heb ik door een bedrijf laten doen die hier verstand van had. Dit heb ik gedaan omdat ik zeker wilde zijn dat alles veilig gemonteerd werd!