Verhuisbedrijf Rotterdam

Afgelopen maand ben ik druk bezig geweest met het verbouwen van mijn nieuwe woning. Na de verbouwing moesten er alleen nog meubelen en dergelijke geplaatst worden. Aangezien ik een half jaar voor de koop van mijn nieuwe woning vele nieuwe meubelen heb gekocht, hoefde ik alleen maar een verhuisbedrijf Rotterdam in te huren. Maar ik wilde natuurlijk een gespecialiseerd verhuisbedrijf Rotterdam in huren want ik heb vele duren meubelen en ik wilde niet dat deze meubelen beschadigd werden. Zodoende ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. In verloop van tijd belandde ik op de website van Studentverhuizers!

Service

Meer over Studentverhuizers!

Eenmaal aangekomen op de website vond ik drie punten zeer interessant. Aangezien ik binnen in Rotterdam ging verhuizen hoefde ik geen benzine kosten te betalen, er werd mij een eerlijk en helder verhuisadvies gegeven, en ook was mijn gehele inboedel verzekerd bij Studentverhuizers. Na het lezen van deze voordelen was ik overtuigd. Ik hoefde me nergens zorgen over te maken want mijn gehele inboedel was verzekerd. Dus wanneer mijn meubelen schade opliepen werd dit uitgekeerd en dat gaf mij een rustgevend gevoel. Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om Studentverhuizers in te huren!

Regio

Goede keuze!

Een dag na contact arriveerde het personeel van Studentverhuizers. Onmiddellijk is het personeel mijn inboedel gaan bekijken en na bekijken van de inboedel werd alles ingeladen. Enkele uren later was mijn gehele inboedel afgeleverd bij mijn nieuwe woning. Voor een zeer voordelige prijs zijn al mijn meubelen netjes zonder een krasje afgeleverd. Achteraf gezien kan ik u dan ook garanderen om in zee te gaan met Studentverhuizers. Zij verlenen een geweldige service en hanteren zeer voordelige prijzen!