Seniorenhulp

Na het overlijden van mijn moeder zijn wij natuurlijk eerst druk bezig geweest met het organiseren van een prachtige uitvaart en begrafenis! De uitvaart was prachtig en mijn moeder licht vredig begraven. Maar naast de uitvaart en begrafenis moest er nog veel meer geregeld worden. Waaronder het laten ontruimen van mijn moeders haar huurwoning. Ikzelf vond het geen fijn idee om de woning zelf te gaan ontruimen. Vandaar dat ik het besluit nam om een extern ontruimingsbedrijf hiervoor in te huren, maar waar kon ik deze vinden? Met deze vraag in gedachte ben ik het internet gaan bekijken. Simpelweg omdat ik zo snel als mogelijk een specialist in woning ontruiming wilde vinden. Gelukkig belandde ik via het internet al vrij snel op de website van Seniorenhulp.

Maar wat is Seniorenhulp voor bedrijf? Dit bedrijf is gespecialiseerd in opkopen van inboedel, het ontruimen van woningen en seniorenverhuizing. Na het zien van deze informatie ben ik contact gaan opnemen over de duur van de ontruiming. Ook vertelde ik wat de eisen van de makelaar waren waar dus aan voldaan moest worden. Tijdens dit gesprek overtuigde deze specialist mij en vandaar dat ik overstag ben gegaan tot inhuren van deze aanbieder!

Woning ontruiming

Een tevreden makelaar!

Het inhuren van de bovenstaande aanbieder is een goede keuze gebleken! Simpelweg omdat de gehele woning keurig ontruimd is naar wens van de makelaar. De makelaar is tevreden en daar hoeven wij nu ook geen rekening meer mee te houden. Eindelijk is de huurwoning van mijn moeder ontruimd waar ik ontzettend blij mee ben!

Seniorenhulp