Het vinden van het beste reclame lijkt gemakkelijk maar niets is minder waar. Je dient er namelijk rekening mee te houden welke doelgroep je op rusten wilt, tevens ook de vraag wat je als reclame geven wilt? Hou je het bij een folder op pak je het goed aan en zoek je iets anders om uit te delen?

45638_download

Wij zijn vorige keer ook aan de slag gegaan om te zoeken naar een unieke manier om reclame te maken voor ons bedrijf. Op zich is het vinden van reclamemateriaal niet lastig, het vinden van goede en bovendien pakkende reclame wel! Ik was verbaasd van het feit dat ik geen pakkende reclame kon vinden in de stad. Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Maxilia. Hier kan je Polsbandjes bedrukken voor een zeer aantrekkelijke lage prijs! 

Kwaliteit of eenmalig?

Het feit dat als je via het internet iets besteld maakt het voor mij vrij lastig, ik kan namelijk van tevoren niet zien hoe dat de kwaliteit is alvorens ik iets bestel. Met de achterliggende gedachtes dat ik het kan retourneren heb ik er wel voor gekozen om te bestellen. Alleen welke polsbandjes kan ik het beste gebruiken om deze te laten bedrukken? Omdat ikzelf niet kon kiezen heb ik contact gezocht met dit bedrijf, wellicht dat een van hun mij kan helpen toch? Met hun goede hulp heb ik het kunnen realiseren! Hun gaan voor ons Polsbandjes bedrukken! 51773_Tyvek_2