Mijn ouders hebben een enorm grote tuin, maar meer dan een grasveld is deze tuin niet. Mijn vader heeft al jaren de wildste plannen over een nieuwe tuinaanleg, maar verder dan een tekening op papier is hij nog niet gekomen. Daarom hebben we met de kinderen besloten om onze ouders eens in het zonnetje te zetten. We hebben een afspraak gemaakt met hovenier Tilburg, om langs te komen en samen met mijn ouders een mooi tuinontwerp te maken. Toevallig kwamen we die dag allemaal even op visite bij mijn ouders, doen we wel vaker dus ze vonden het niet raar. Omdat we wisten hoe laat de hovenier Tilburg zal komen waren we ongeveer een uur van te voren al bij mijn ouders, viel het niet zo op. We zaten gezellig aan de koffie toen we het bestelbusje aan kwam rijden, mijn moeder maakte de opmerking van, goh, de buren gaan zeker hun tuin verbouwen. De verbazing was dan ook groot dat er werd aangebeld. thumbs_dscn6308

Geweldig mooie tuin

Toen we eenmaal hadden uitgelegd dat wij, alle kinderen, de hovenier voor mijn ouders hadden besteld, moesten mijn ouders bijna huilen, eindelijk zal hun wens een keer uitkomen. De tekeningen die mijn vader de afgelopen jaren had gemaakt zijn in de prullenbak terecht gekomen, vooral toen de hovenier met een prachtig tuinontwerp aan kwam. Over een week gaan ze met de tuin beginnen, eerst moesten alle spullen besteld worden, maar daar hoefden mijn ouders zich geen zorgen over te maken, alles wordt netjes geregeld. hovenier_tilburg_tuin