lichtkoepel.amsterdam-logo-white

lichtkoepel_dakbetreding Mijn vrouw en ik hebben ervoor gekozen om samen een huis te kopen. Het huis dat we hebben gekocht is precies wat we zochten maar er is helaas een minpuntje. De woonkamer kan nogal donker zijn, dit komt door de ligging van het huis. Toen we het huis aan het bezichtigen waren heeft de makelaar als tip meegegeven lichtkoepels te plaatsen zodat er ook voldoende licht van bovenaf zou komen. Dit leek ons een hele goede oplossing omdat dit het enige was wat ons liet twijfelen.

Snel klaar 

We wilden zoveel mogelijk laten doen voordat we echt in het huis gingen wonen. Er moesten nog kleine dingen aan het huis gebeuren en daarom hebben we samen met de aannemer overlegd wat er mogelijk zou zijn. We hebben aangegeven wat voor soort lichtkoepels we wouden hebben en deze zou hij voor ons bestellen.

lichtkoepel_1De aannemer zou gelijk beginnen zodra de lichtkoepels binnen zouden zijn. Dezelfde week kregen wij de lichtkoepels al binnen en de aannemer kon gelijk aan de slag. Het was wel een beetje een gedoe in het begin maar aan het einde van de dag zaten de lichtkoepels er op. Omdat het al donker werd zagen we niet veel verschil al moet ik wel zeggen dat je wel mooi naar de sterren kon kijken vanuit de woonkamer.

De volgende dag kwam ik de woonkamer binnen en wat een verschil! Het was heel erg licht geworden en de ruime leek daardoor een heel stuk groter. Ik en mijn vrouw zijn echt heel erg tevreden!