Helaas maar waar is het ons ook overkomen. Tijdens onze renovatie zijn we op een lekkage gestuit, naar alles wat we hebben geprobeerd om het tegen te houden is het helaas niet gelukt en waren we genoodzaakt om een lekdetectie in te schakelen. Hun konden de nodige materiaal gebruiken om de lekkage snel op te sporen en te verhelpen. Mij rustte nog wel de vraag hoe dat hun het voor mekaar hebben gekregen en ik niet.

Uiteraard bestaan er diverse lekkages, deze ga ik natuurlijk niet allemaal bespreken. Ik zal er twee met je doornemen wat ik persoonlijk de belangrijkste twee vind.

logo

Gas lekkage:

Niet veel mensen hebben in de gaten dat een gas lekkage extreem gevaarlijk is. Wanneer je een gaslucht ruikt in je woning dien je ervoor te zorgen dat je per direct de woning verlaat en ondertussen de brandweer inschakelt. Erg schrikken wanneer je dit overkomt maar het kan van levensbelang zijn als je de brandweer erbij haalt. Hun dragen zorg voor het afsluiten van de gasleiding. Wanneer dit gebeurt is wordt er een bedrijf ingeschakeld die een lekdetectie uitvoert. Pas dan mag je zelf de woning betreden!

Header-lekdetectie

Water lekkage:

Als er water lekkage ontdekt wordt is er in de eerst instantie geen gevaar. Pas wanneer je er niks aan doet kan dit gevaar opleveren. Denk hierbij aan het instorten van het plafond! Iets wat we absoluut niet willen meemaken en waar we dan ook rekening mee moeten houden wanneer er een lekkage gevonden wordt.

Dryfast draagt hoge zorg aan het snel opsporen van de lekkage en het verhelpen ervan. Erg belangrijk aangezien je niet met lekkage moet blijven zitten maar direct actie ondernemen. Hun leveren naar mijn mening snelle zorg in het afhandelen ervan. Met speciaal apparatuur wordt er zorgvuldig gewerkt om de lek op te sporen!