Na jaren met plezier op zich zelf gewoond te hebben, had mijn grootmoeder toch de leeftijd bereikt om naar een verzorgingstehuis te gaan. Veel dingen lukten haar zelf niet meer, dus had ze vaak hulp nodig bij de dingen die ze deed.

Na enige tijd gezocht te hebben, vonden we een passend verzorgingstehuis voor mijn grootmoeder. Er hing een gezellige sfeer en ze wilde er gelijk in, nu zaten we alleen met een probleem. De huidige woning van mijn grootmoeder moest ontruimd worden. Omdat alle kinderen een erg drukke baan hebben, was er geen tijd om met de familie het huis te ontruimen.

Ik ben op zoek gegaan naar eventuele oplossingen voor dit probleem, vervolgens hoorde ik van een vriendin dat de organisatie seniorenhulp erg goed bevallen was bij de woning ontruiming van haar vader. Na de gouden tip van mijn vriendin, nam ik gelijk contact op.

Door de duidelijke website en een goed gesprek ben ik uiteindelijk met de organisatie seniorenhulp in zee gegaan, waarna er gelijk een datum werd gepland voor de woning ontruiming.

Seniorenhulp is zorgvuldig te werk gegaan met waardevolle spullen en werkte de klus netjes af, van het leeghalen en demonteren van niet originele zaken van de woning tot het transporteren van de meubels. Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Seniorenhulp, voor het ontruimen van de woning van mijn grootmoeder.