Overkappingen bij Overkapping33.nl. Wilt u een overkapping? Dan raden wij aan om een bezoekje te nemen op Overkapping33.nl. Zij bieden overkappingen aan tegen een scherpe prijs die ook nog eens van A-kwaliteit zijn. De overkappingen vindt u super eenvoudig in de webwinkel. Selecteer welke overkapping, schuifpui en zijwanden/spie u wilt toepassen en u heeft zo de overkapping die bij u past. Wilt u een overkapping helemaal op maat? die kunt u ook verkrijgen bij Overkapping33!

Logo_overkapping33

De prijs van een overkapping gaan we nu voor u berekenen. Als allereerst heeft u een overkapping nodig, de goedkoopste overkapping op Overkapping33 bedraagt 990 euro. Vervolgens gaan we kijken naar de schuifpui. De goedkoopste glazen schuifpui in hun assortiment kost 629 euro. Als laatst kiezen we nog voor de zijwanden om de overkapping compleet te maken. De zijwanden bedragen per zijde 499 euro. Nu we alle onderdelen hebben berekend met de prijzen, kunnen we uitreken wat een volledige overkapping bij Overkapping33.nl kost. Als we alles bij elkaar optellen komen we uit op een prijs van €2617,- voor een complete overkapping. Dat is een leuke prijs!

Bij het aanschaffen van een overkapping heeft u uiteenlopende keuzemogelijkheden. Zo kunt u bij de overkapping kiezen welke kleur, dakplaten, goot, led verlichting en staanders u wilt. Bij de glazen schuifwand kunt u kiezen voor de kleur, aantal sporen, borstelprofielen, tochtstrippen en handvaten. Wanneer u een overkapping hebt samengesteld kunt u deze in uw winkelwagen stoppen en bestellen. Vervolgens wordt deze overkapping binnen 1 tot 2 weken geheel kosteloos op locatie geleverd.