Wij hebben dankzij Betuwebomen.nl onze hobby volledig kunnen uitbreiden. Het klinkt wellicht vreemd, maar ik zal het proberen uit te leggen.

Voor enkele jaren terug hebben wij van vrienden een leuke boom gekregen waar peren aan groeien. Hier hebben wij in het begin eigenlijk niet naar omgekeken tot het punt is gekomen dat onze eerst peer eetbaar genoeg was. Dit smaakt zo onwijs goed waardoor wij intensiever bezig zijn geweest om meer peren te kweken. Dit leidde vervolgens naar een tweede, derde en voordat wij het in de gaten kregen een gehele gaard in onze tuin! Hier is onze hobby dan ook begonnen.

logo-bb

Perfect qua smaak

Aangezien wij dit wel graag als hobby wilde houden hebben wij er alsnog voor gekozen om onze buren de peren te laten proeven. Wegens het feit dat zij het zo lekker vonden liep onze hobby uit tot een bedrijf. Nu dagelijks hebben wij te maken met een tal van mensen die bij ons puur voor de peren komen. Het is overigens wel erg leuk om te zien dat er veel mensen zijn die fruit eten. Het is én blijft erg goed, lekker en gezond.

malus_elstar

Ons bedrijf heet dan ook niet voor niets “Perenland” en hier zijn wij dan ook meer dan trots op. Zo nu en dan hebben wij weer nieuwe bomen nodig welke wij bij Betuwebomen.nl bestellen. De kosten welke zij hanteren blijven aan de lage kant waardoor het voor iedereen mogelijk is om hier een bestelling te plaatsen.