Bouwkundig

Keuring

Laatst heeft er een bouwkundige keuring bij ons in Eindhoven plaatsgevonden. De bouwkundige keuring is gedaan voor een oud pand in de rand van het centrum. Verschillende bronnen hebben aangegeven dat de bouwkundige keuring is gedaan voor een nieuwe eigenaar van het pand.
De eigenaar is van plan om in dit pand een nieuw horecapunt te starten. Om wat voor horecapunt het hier gaat is in zijn geheel nog niet erg duidelijk.

Het wordt een restaurant dat speciaal wordt gemaakt voor mensen die houden van aparte etenswaren. Er worden verschillende nieuwe gerechten geserveerd en de gasten krijgen hiervoor geen menukaart te zien. De bouwkundige keuring voor dit pand in Eindhoven, heeft plaatsgevonden omdat de eigenaar plannen zou hebben om het volledig te verbouwen. Zo zouden er verschillende nieuwe etages in komen en word er een gehele muur uit gehaald om daar een panorama uitzicht te creëren.

Er is op het moment erg veel aandacht voor dit nieuwe project en mensen in de buurt zijn dan ook erg nieuwsgierig. De eigenaar wil graag nog een aantal keer een bouwkundige keuring voor het pand in Eindhoven uit laten voeren, zodat hij er zeker van is dat het hele project ook zeker gerealiseerd kan worden. De eigenaar van het pand roept zoveel mogelijk specialisten op om eens een kijkje naar het pand te komen nemen en om eventuele ideeën uit te wisselen.

Mocht je zelf interesse hebben in een bouwkundige keuring, voor uw huis, winkel of bedrijfspand, wij kunnen dit voor u doen. Neem gerust een keer contact met ons op, wij komen graag een keer op bezoek voor een vrijblijvend gesprek, om het een en ander te bespreken.

Eindhoven